top of page
37390766_1837080479668190_9151810610323783680_o.jpg

Honden ter adoptie

Al onze honden die nog op zoek zijn naar een gouden mandje kan u HIER terugvinden of via onderstaande link naar onze facebookpagina. Indien u nog vragen heeft kan u ons steeds contacteren.

  • Facebook

"Langdurige Liefdevolle Zoektocht: Honden op Zoek naar een Thuis"

Edith

Onze Edith lijkt de hoop op te geven... Je zou voor minder...

Bijna 5 jaar geleden als kleine pup werd ze in een doos voor de deur van de shelter gedumpt en nog nóóit heeft ze een warme thuis gekend... Geen zachte bank om op te luieren, geen gras onder haar pootjes, geen wandelingen... Wat worden we hier verdrietig van. Edith is 5 jaar, gesteriliseerd, ok met reutjes en teefjes, wie laat haar eindelijk méér van de wereld zien?

Ze verblijft in de shelter in Skydra, Griekenland🏡🐶💕

  • Facebook
Edith.jpg
sparky.jpg

Sparky

Mogen wij je voorstellen aan Sparky, een bijzondere pup met een hart vol hoop op zoek naar een liefdevol thuis 🐾❤️. In het begin van 2019 werd Sparky aangereden, maar een zorgzame dame belde meteen het team van het asiel. Gelukkig herstelde hij snel, maar het leek alsof hij onzichtbaar was voor de wereld. Nu heeft Sparky al meer dan Vier jaar gewacht op dat ene speciale gezin dat hem een gouden mandje kan bieden.

Sparky is een levendige middelgrote hond, met een gewicht van ongeveer 22 kilo. Hij kan goed overweg met andere honden, zowel reutjes als teefjes. Hij is dol op mensen en hunkert naar aandacht. Als enige hond in een huishouden zou hij zich geweldig voelen. Sparky is gecastreerd en momenteel bijna 5 jaar oud.

Als je meer informatie wilt over deze lieve jongen of als je denkt dat jouw thuis het warme nest is waar Sparky naar verlangt, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen! Sparky bevindt zich momenteel in het asiel in Skydra, Griekenland, in afwachting van zijn kans op een liefdevol gezin. 🏡🐶💕

  • Facebook

Eliot

Eliot's verhaal begon toen hij als kleine pup werd gered van een gevaarlijk kruispunt, midden op een drukke weg. In de omgeving waren geen huizen of gebouwen te bekennen, alleen velden en voorbijrazend verkeer. Nu heeft Eliot al ruim 4,5 jaar in het asiel doorgebracht. Hij is gecastreerd, weegt ongeveer 25 kilo, en is bevriend met iedereen, of het nu reutjes of teefjes zijn - hij verwelkomt iedereen met open pootjes.

Het wordt hoog tijd dat deze lieve jongen eindelijk het warme thuis vindt waar hij zo naar verlangt in plaats van de kille shelter. Eliot wacht geduldig in het asiel in Skydra, Griekenland, hopend op dat ene speciale gezin dat zijn hart kan veroveren. Als je meer wilt weten over Eliot of denkt dat jouw huis zijn gouden mandje zou kunnen zijn, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen! 🏡🐶💕

  • Facebook
eliot_edited.jpg
travolta.jfif

Travolta

Lieve Travolta wil ook zo graag een eigen thuis!

 

Hij werd als kleine pup met zes zusjes gevonden op de vuilnisbelt in Rodolivos, zij vonden allemaal een warme thuis maar niemand toonde ooit interesse in Travolta. En hij is nochtans zo'n heerlijke lieverd. Erg speels en hij loopt vol vertrouwen alsof hij danst (daarom heet hij ook Travolta). Travolta werd geboren circa mei 2021 en woont dus al bijna 3 jaar in de shelter. Wie geeft hem zijn forever-home?

Travolta verblijft in de shelter in Rodolivos, Griekenland 🏡🐶💕

  • Facebook

Love

Mag ik je voorstellen aan Love ❤️,

een prachtige ziel op zoek naar haar "forever home"!

Love is de dochter van onze geliefde Agapi en de zus van Amour en Liebe. Hun namen dragen de betekenis van 'liefde', wat perfect bij hen past, want ze zijn stuk voor stuk geweldige, liefdevolle honden. Toen ze nog geen week oud waren, werden ze als pups door gemeentepersoneel naar het asiel gebracht. De boodschap was dat ze de moeder niet konden vangen. Maar het toegewijde team van het asiel gaf niet op. Ze zochten, vonden en herenigden mama Agapi met haar kostbare pups. In totaal waren er 8 pups, helaas overleefden 5 van hen de parvo niet. Love is nu al meer dan 5 jaar oud en het lijkt wel alsof niemand haar ziet. Nog nooit heeft zich iemand aangemeld om haar te adopteren, en dat terwijl ze zo vriendelijk, sociaal en vrolijk is.

Deze schat weegt ongeveer 23 kilo en verlangt naar een eigen warm mandje. Gelukkig vond mama Agapi een tijdje geleden eindelijk haar droomthuis. Laten we hopen dat haar dochter ook die kans krijgt, want zo lang in een asiel doorbrengen is echt niet te onderschatten.

Als je meer informatie wilt over Love en overweegt haar een liefdevol thuis te bieden, stuur ons dan alsjeblieft een berichtje. Love wacht momenteel in het asiel in Skydra, Griekenland, in de hoop haar voor altijd thuis te vinden. 🏡🐶💕

  • Facebook
love.jpg

Victoria

Victoria's verhaal begon met een tragische wending toen ze in het begin van 2019 graatmager en verlaten werd gevonden op de middenberm van een drukke weg in Skydra, Griekenland. Sindsdien heeft ze meer dan 4,5 jaar doorgebracht in de shelter, wachtend op een kans om te ontsnappen aan de kennel en de koude winters, en om eindelijk de warmte van een zachte mand te voelen. Victoria is een ongelooflijk lief meisje. Ondanks haar moeilijke verleden heeft ze haar zachtaardigheid en liefdevolle aard behouden. Ze verlangt naar menselijke genegenheid en koestert de hoop om de onvoorwaardelijke liefde te vinden waar ze al zo lang naar verlangt.

Ze zoekt een baasje met ervaring in haar ras en bij voorkeur zonder andere huisdieren. Ze verdient een thuis waar ze alle aandacht kan krijgen die ze wil, zonder de stress van andere huisdieren om haar heen. Een warme en liefdevolle omgeving waar ze eindelijk THUIS kan zijn. Victoria verblijft momenteel in de shelter in Skydra, Griekenland. Als je meer informatie wilt over haar en overweegt haar een liefdevol thuis te bieden, aarzel dan niet om een te sturen.

Laten we samenwerken om Victoria de kans te geven waar ze al zo lang op wacht: een leven vol liefde, comfort en geluk. Ze verdient een thuis waar ze voor altijd geliefd zal zijn.

  • Facebook
bottom of page