top of page

Doneer een centje voor onze achterblijvende honden

Al onze honden zijn belangrijk, maar sommige hebben net iets meer zorg nodig. Vele honden komen bij ons ondervoed of met een gebroken poot of ander letsel binnen. Oude en zieke honden, opgegeven wegens nalatigheid, door de crisis of met andere excuses. Steun daarom onze projecten.

Heeft u een bijzonder verhaal achter uw donatie? We horen graag uw motivatie!
Laat het weten via timataki.vzw@gmail.com.

 

Bankrelatie

België:
ING
Rekening nummer: BE16 3632 0478 9874

t.n.v. Virtual Adoptions Timataki vzw

Of via paypal:

ZOOPLUS PARTNER

WIJ ZAMELEN GELD IN DOOR UW BESTELLING ALS U VIA DE LINK HIERONDER
DOORKLIKT NAAR ZOOPLUS

728x90_zooplus_nl.jpg

Sinds haar oprichting in 1999, heeft Zooplus zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor dierenliefhebbers en dierenbezitters om online te kopen. Onze toegewijde teams in heel Europa werken nauw samen om onze klanten het beste te leveren in 22 landen waar wij zijn vertegenwoordigd. Dit aantal groeit nog steeds en zal ook in de toekomst blijven groeien. We streven er naar topkwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.

Bestelt u via de TIMATAKI WEBSITE website een product bij Zooplus dan ontvangt Timataki VZW  3-5% provisie over de netto omzet.

Dit werkt alleen wanneer u via de banners van ZOOPLUS  die hier op onze website staan klikt

INZAMELEN VAN DONATIES

Wil je voor ons donaties inzamelen? Neem contact op met ons via e-mail. 
Dit gaat van voeding voor zowel honden als katten, eetbakken, manden (kunststof), snoepjes, dekens, oude handdoeken etc...

87815033_2550010111992227_87107593234808

TROOPER

Lieve dierenvrienden!

Er is nu een leuke manier waarop jullie ons kunnen steunen zónder dat het jullie iets kost!

Doe al je online aankopen bij oa Bol.com, Cool Blue,Lidl webshop, collect&go, Centerparcs, Farmaline en honderden andere webshops via de website www.trooper.be/virtualadoptionstimataki en er wordt automatisch een percentage van je aankoopbedrag aan onze VZW gestort! Er is geen registratie nodig, gewoon naar trooper.be surfen, Timataki kiezen en je webshop kiezen, that's it! Hier de uitleg in een kort filmpje:

https://youtu.be/4KqIlkKtC8A

t9pa3adlvi.jpg

Grupo Teaming

1 minuut van je tijd + 1 euro per maand = onbetaalbaar voor onze honden en katten. Timataki vzw is een non-profitorganisatie die zich toelegt op het helpen van het Griekse asiel Storgi in Skydra Greece en Rodolivos. Omdat het belangrijk is dat de shelters op een vast bedrag per maand kunnen rekenen, lanceren we onze 1 euro-teaming! Hiermee hoeft u zich maar één keer te registreren en gaat er nadien maandelijks een euro naar de shelters voor het welzijn van de honden en katten.

bottom of page