top of page

KENNELSPONSORING

WAT IS KENNELSPONSORING?

Het sponsoren van een kennel is een geweldige manier om uw liefde voor dieren te tonen en tegelijkertijd de missie van Timataki  vzw te ondersteunen om het leven van de vele achterblijvende honden onze Griekse shelters iets draaglijker te maken.

U kan dit doen als bedrijf, met je familie, je sportorganisatie of je schooltje... Wij kunnen hiervoor een factuur maken die U kan inbrengen in uw boekhouding.

Wanneer u een kennel sponsort, geeft u de benodigde financiële steun aan de dieren die in uw kennel verblijven. Uw gift wordt gebruikt voor dierverzorgingsbenodigdheden, voedsel, medicatie  en eventuele verbeteringen aan de kennels wanneer die nodig zijn.

Bovendien zult u de voldoening hebben te weten dat u een effectieve organisatie steunt die jaarlijks meer dan 300 dieren beschermt en verzorgt, alsook het team van vrijwilligers die dit jaar in jaar uit puur uit liefde doet voor de dieren zonder enige tegemoetkoming van de overheid.

VOOR WIE?

Voor bedrijven, winkels, teams, verenigingen, schooltjes... al wie zich graag wil engageren voor dit project.

WAT IS HET BEDRAG OM EEN KENNEL TE STEUNEN?

Het bedrag dat we vragen voor 1 kennel per jaar is 250 euro - Soms zitten honden alleen, maar in sommige kennels zitten soms ook 5 honden - Uiteraard wordt dit geld gebruikt voor wat meest dringend is. 

WAT KRIJGT U IN RETURN?

Wij plaatsen uw bedrijf op onze website met link naar uw eigen website, als ook op onze social media. U krijgt een mooie kader van ons om in uw zaak op te hangen zodat klanten zien dat U zich engageert voor een goed doel. En last but not least... U krijgt updates over onze projecten waar we Uw geld voor hebben ingezet en de dank van de vele honden in onze shelter.

INTERESSE?

Stuur een mailtje naar timataki.vzw@gmail.com of contacteer ons telefonisch op 0473 49 03 79 voor alle info

DANK AAN ONZE 
KENNELSPONSORS

axel.png
immodeprins-logo.png
17904053_1045491218884997_5827004054518444991_n.png
bulteel.jpg
woninggalerij.jpg
eee06b6fbb295d3c51451ac95e8b88ee.jpeg
visitekaartje.jpg
immofotograaf_edited.jpg
immofotograaf_edited.png

STEUNT
U ONS
OK?

bottom of page